2021-01-26 07:44:25• hírek • Blikk.hu

Hiányoznak a barátok Törőcsik Marinak

Hosszú ideje nem hallani új híreket Törőcsik Mariról (85), a rajongók pedig aggódnak, vajon hogyan viseli a bezártságot a Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő. A járvány miatt a látogatók is elmaradnak mostanában, hiszen nagyon vigyázni kell az egészségére. Az állapota valamelyest javult, de ez a bezártság lelkileg nagyon megviseli a művésznőt.

Éppen ezért segítője, ápolója, valamint a lánya, Teréz minden kívánságát lesik, nem hagyják, hogy egyetlen pillanatra is magára maradjon, a barátok pedig gyakran felhívják őt. Volt férje, egyben egyik legjobb barátja, Bodrogi Gyula (86) is gyakran, általában hetente hívja a színésznőt.


– Nemrégiben beszéltem Marival. Úgy vettem észre a hangján, jobban van, mintha javult volna az egészségi állapota. Persze, az időjárás, a frontok megviselik őt, de hát kit nem, főleg ebben a korban – kezdte lapunknak Bodrogi. – Nem egyszerű ez a helyzet, mindannyiunkat megvisel a bezártság. Mari is így van vele, ráadásul most látogatókat sem nagyon fogadhat, ez nagyon rosszul érinti. Mindig nagyon örült, ha mentünk hozzá, és a barátait szívesen látja, ám erre még várni kell, marad a telefon, de biztos vagyok benne, hogy ez is sokat jelent neki.


A színésznőt az elmúlt években többször kezelték kórházban, s rendszeres ellátásra szorul, egy ápoló a nap huszonnégy órájában vele van, a telefonját is ő kezeli. Lapunk szeretett volna beszélni a művésznővel, ám ápolója megköszönte az érdeklődésünket, de azt mondta, Törőcsik Marinak pihennie kell.


Unokája, Járai Máté (42) is gyakran keresi szeretett nagymamáját, ám karácsonykor ő sem tudta meglátogatni. De a családi levelezőcsoportban megosztottak egy fotót, amelyen úgy látta, nagymamája jól van, Máté pedig reméli, hogy minél hamarabb újra találkozhatnak.


– Nehezen beszélek, épp ezért igyekszem minél kevesebbet, de azért szeretem, ha hívnak, keresnek, jólesik a szívemnek, és mindig történik valami körülöttem, áldott vagyok, ez biztos – mondta korábban lapunknak elérzékenyülve Törőcsik.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: